<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

Hygiëne Protocol

De Active Esports Arena is het prefecte uitje voor het opzetten van grote en kleine competities. Verdeeld over sessies met 8 spelers, wordt een uur lang de meest intense en onvergetelijke ervaring geboden met in achtneming van de COVID-19 regels. Grotere groepen staan toe om vanuit verschillende speelsessies een spannende bedrijfscompetitie op te zetten, waarbij verbondenheid en vitaliteit sterk naar voren komt, met op het einde een bloedstollende finale! Deze kan worden opgezet als openlucht evenement, waardoor grotere groepen van het slotspel kunnen genieten.


Vooraf

- Reserveringen kunnen alleen via de website worden gemaakt.

- Bij het aanvragen van een reservering wordt binnen 24 uur telefonisch contact opgenomen om verdere details door te spreken.


De speeldag

- Op de dag van reservering wordt de aangewezen contactpersoon benaderd met de vraag of alle participanten geen symptomen van COVID-19 vertonen.

- Alle participanten worden rubberen handschoenen en een gezichtsmasker aangeboden alvorens het binnentreden van de Active Esports Arena.

- Bij binnenkomst worden de participanten gewezen zich te houden aan de 1.5 meter afstand, met daarbij horende markeringen.


Het spel begint

- De eerste 4 spelers nemen plaats op de aangewezen speelvelden om te kunnen starten. Iedere speler staat op een afstand van 4 meter.

- Iedere speler wordt een set beenkappen en handschoenen aangeboden om zelfstandig aan te trekken, die vooraf grondig zijn gereinigd.

- De operator (herkenbaar door het dragen van een gezicht beschermende kap) biedt de spelers een wegwerp gezichtsmasker alvorens de VR bril aan te bieden die vooraf grondig is ontsmet.

- De MC geeft op afstand het startsein om te gaan spelen en grijpt in bij het geval dit nodig is door op afstand de sessie af te breken.

- Indien wenselijk kan de operator worden geraadpleegd en kan ter inspectie de bril controleren. Dit gebeurd zonder direct contact met de VR bril.


Het spel eindigt

- Op het einde van het spel wordt het harnas, de beenkappen en handschoenen verzameld om grondig te worden gedesinfecteerd en zullen de gezichtsmaskers worden weggegooid. Het nieuwe team zal vervolgens een nieuwe set worden aangemeten die vooraf is gedesinfecteerd voor de nieuwe spelronde zal starten. De markeringen op de grond tonen de looproutes, waarbij de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd. Terwijl de nieuwe spelers het veld betreden, neemt de andere groep plaats op het podium, waarvandaan de wedstrijd kan worden gevolgd op verschillende schermen en op gepaste afstand van elkaar.

- Naast aanmoedigen, kunnen spelers ervoor kiezen gebruik te maken van de gameconsoles, die na ieder speeluur worden gereinigd. Om te mogen spelen wordt verzocht om aangeboden rubberen handschoenen te dragen.


Na het verblijf in de Active Esports Arena, worden de rubberen handschoenen en over gebleven gezicht beschermende maskers verzameld en weggegooid. Het textiel wordt gewassen en de VR headsets worden gereinigd met desinfecterende doekjes en UVC straling, om het risico op besmetting te minimaliseren.

Uiteraard wordt met grote regelmaat de Arena en overige hardware regelmatig grondig gereinigd en moedigen we het gebruik van zeep en handgel aan door deze beschikbaar te stellen.

Sanitair wordt conform de COVID-19 richtlijnen onderhouden en schoongemaakt. Indien er sprake is van ondermijnend en wangedrag kan de bezoeker worden gevraagd het pand te verlaten ter bescherming van de andere spelers en het personeel.